Måske går det over, Tiderne Skifter 2012

 

Nomineret til Weekendavisens Litteraturpris 2012

 

”Lille, kropsnær roman om kærlighed og angst fra en af vores fremragende, men lidt oversete prosaister … Det imponerende ved denne undseelige roman om en unavngiven kvinde, en unavngiven mand i en unavngiven by og det, der fik mig til at læse den flere gange, er dens rummelighed. At den på samme tid er en fiktionaliseret sygejournal, en tidløs kærlighedshistorie og et eksistentielt, måske endda politisk, drama om angstsamfundet.”

 

Lise Garsdal, Politiken

 

 

”Sidsel Falsig Pedersen brillerer med foruroligende parforholdsroman … Den er hurtigt læst, og det er heldigt, for så kan man læse den igen. Om De er fan af dansk minimalisme eller ej, gør ingen forskel. Jeg garanterer, at denne bog vil krybe ind under huden på Dem … Romanen udspiller sig over et lille år og kulminerer da han tager hende med til familiejulen fra helvede. Her trænger Sidsel Falsig Pedersens morbide humor for alvor op i teksten … Med ganske få virkemidler får Sidsel Falsig Pedersen de to mærkelige mennesker og deres symbiose til at leve, så læseren kan føle løkken om halsen. Det er imponerende sikkert gjort.”

 

Leonora Christina Skov, Weekendavisen

 

 

”Sidsel Falsig Pedersens hører til den slags, som man er lige ved at smide fra sig i irritation i begyndelsen, fordi man ikke orker endnu en traurig ”lille” historie, men den ender med at snige sig langt ind under huden og vokse, netop fordi forfatteren forstår at holde igen og holde sporene og tolkningerne åbne.”

 

Mai Misfeldt, Kristeligt Dagblad

 

 

Omslag Mikkel Henssel

 

 

 

Måske går det over, roman, 2012

|  sidselfalsigpedersen.dk    |  kontakt: s.falsig@gmail.com   |

 

Copyright © All rights reserved